De grote houten boekenkast

De dag dat deze boekenkast klaar was, was er in een straal van 20 KM rond Sneek geen enkele plank 28mm dik MDF hout meer te vinden bij geen enkele bouwmarkt. Pa was stad en land afgereden om genoeg planken te vinden voor een boekenkast die 40 jaar boeken verzameling van mijn moeder moest stallen.

grote houten boekenkastgrote houten boekenkastgrote houten boekenkast

7 Comments

Add Yours

Prachtige kast!!

Ik ben al een tijdje op zoek naar een gelijkaardige kast maar dan met schuifdeuren.

Ik ben wel benieuwd wat zo’n kast eigenlijk kost als je hem zelf maakt. Mocht ik alle onderdelen hebben zou ik hem wel kunnen in mekaar steken maar ik heb geen gereedschap om het zelf te maken.

Wat een mooie kast, wij zijn ge√Įnspireerd! We zijn al aan het tekenen, maar hebben wat discussie over de afmetingen van de planken. Zou u kunnen vertellen wat de afmeting van de planken en de kastjes zijn? Ik vind de verhouding van deze kast namelijk erg mooi!

Leave a Reply