Het Grote Houten Bed

Ik ben zelf een kerel van 1.96 meter. Dus een groot bed vind ik echt een pré. Samen met mijn moeder hebben wij in het verleden gezocht naar een geschikt bed. Maar de prijzen van een goed bed zijn helaas ontzettend hoog. Alle bedden zijn duur. Zelf de budget bedden.

Mijn vader had echt zoiets. Voor een paar tientjes bouw ik zelf wel een bed. Een kofferbak aan vurenhouten balken, latten en planken waren er nodig voor dit simpele bed. Het ziet er modern uit. Maar is toch simpel. Het slaap heerlijk. En het formaat van 2,10 x 1,80 maakt het helemaal tot een goddelijk verblijf.

Het grote houten bed

Het grote houten bed

Het grote houten bed

2 Comments

Add Yours

hoi ik heb op bovenstaand zon zelfde bed gezien allen was ik benieuwd wat nou zon bed aan materiaal kost heeft u enig idee?

Leave a Reply