Hoogglans fruitschaal van staal

Gisteren heb ik gegeten bij mijn ouders. Vraagt mijn vader opeens. “Rinkel, wanneer ga je weer eens foto’s op handigevader zetten”

Een grote glazende fruitschaal van staal. Op het moment staan er waxinelichtjes in.

Stalen hoogglans fruitschaal
Stalen hoogglans fruitschaal

 

Stalen hoogglans fruitschaal
Stalen hoogglans fruitschaal

1 Comment

Add Yours

hallo, mr,mw. ik ben op zoek na een aparte fruitschaal voor mijn schoondochter, ze heeft,een eigen smaak, apart, en toch niet te opvallend, (ze heeft witte eetkamerstoelen, met een eettafel van steigerhout, ) maar ze kon nog geen passende, fruitschaal vinden, ze zijn inmiddels,met z’n vijfen, en eten graag fruit, Nu wou ik ,haar schoonmoeder,haar verrassen,met een fruitschaal, kunt u me helpen, Moet wel betaalbaar zijn, ik moet rond komen van een weduwen pensioen, Met vr gr A kempink

Leave a Reply