Stalen audio video televisie hifi meubel

Dit meubel hebben wij al jaren. Ik kan me vaag herinneren dat mijn vader dit meubel gemaakt heeft voor de Philips breedbeeld televisie. Het meubel staat er zeker al zes jaar op deze plek. Voordeel van dit meubel is dat het zo stabiel is al eens een gulden. Het kraakt niet. Het piept niet. Het is gemaakt dat het elk gewicht televisie aan kan. Achterop zit een buis die de belangrijkste kabels transporteert.  Helaas vind mijn vader surround geluid helemaal niet belangrijk. Daarom staat de center speaker er ook zo zielig bij.

Paar maanden geleden is dit meubel vervangen door een versie 2.0. Mijn vader heeft nu ook een LCD televisie gekocht. Deze staat nu op een kleinere uitvoering van dit meubel. Hier hoop ik binnenkort ook een foto van te plaatsen.

Leave a Reply